Moltke logo

MØDER OG KONFERENCER

Med sin placering i det indre København er Moltkes Palæ det oplagte valg til møder, konferencer, seminarer, kurser og generalforsamlinger.

 

Palæets Store Festsal er udstyret med fast lærred og lydanlæg, men Gyldne Sal og de mindre saloner kan også udstyres med al den teknik, De har brug for til konferencer, møder, seminarer, generalforsamlinger og kurser.


På samme måde kan sale og saloner møbleres i forhold til det enkelte arrangement − eller anvendes som breakout- og networking-lokaler.

   

Sammensæt selv Jeres møde eller konference

Ikke to møder eller konferencer er ens. Nogle ønsker at begynde dagsmødet med den store morgenbuffet, mens andre ønsker at gå lige til sagen med en tør kop kaffe. Nogle ønsker det store udvalg af kager til kaffepauserne, mens andre sætter mere pris på en frisk frugtanretning. Nogle ønsker den store frokostservering, mens andre foretrækker en let anretning – og så er der dem, der vil det hele.


Få et hurtigt overblik over mulighederne med Mødeberegneren. I er naturligvis også velkomne til at kontakte Moltkes Palæ direkte på telefon 33 14 80 66.

 

Bemærk at al servering af mad og drikke samt eventuelle ønsker om teknik er obligatoriske og er nøglen til jeres arrangement i Moltkes Palæ. Palæet udlejes ikke til arrangementer, hvor I selv medbringer mad, personale, teknik etc.

Alle møder og konferencer inkluderer plenumlokale samt lokale(r) til pauser og eventuel frokost eller middag. Ønsker om ekstra lokaler til gruppeaktiviteter, breakouts, sponsorlounges eller lignende bookes separat.

 


 

Mødeberegneren - Design dit eget møde her

Brochure for møder og konferencer

Moltkes Palæ · Dronningens Tværgade 2 · 1302 København K
Telefon 33 14 80 66 · Telefax 33 15 91 06